De buitenschilder, wat kost dat nu eigenlijk?

Wat kost het schilderen van de buitenkant van je woning nu eigenlijk? Met andere woorden wat moet je nu betalen aan de buitenschilder om datgene gedaan te krijgen wat je wil.

Laten we voorop stellen dat prijzen enorm kunnen verschillen. Iedere klus is anders, iedere ondergrond is ander, iedere slijtage is anders. Het schilderen van de buitenkant van je woningen is een stuk onderhoud dat enorm belangrijk is. Wacht hier niet te lang mee is ons advies. Is de bestaande verf laag te dun of zelfs al aan het bladderen dan kan weer en wind bij het onderliggende materiaal en dit zou kunnen beschadigen waardoor je schade groter en groter wordt.

Door tijdige een schilder in te huren en de buitenkant van je woning te voorzien van een kwaliteit verf (ademend) bespaar je op de lange termijn onderhoud kosten.

Buitenschilder, maar wat kost het nu dan?

Voor buitenschilderwerk wordt meestal een project prijs afgesproken. Door middel van onze tool geef je aan welke onderdelen je wilt laten schilderen en je geeft aan wat de staat is hiervan. Ieder element heeft zo zijn prijs en zo komen we op een totale prijs.

Indicatie kosten buitenschilder & binnenschilder
Project Buitenschilder Binnenschilder
Schilderwerk per m2  € 35 - € 40,-  € 30 - € 40,-
Sauswerk per m2  € 10 - € 15,-  x
Spuitwerk per m2  € 6 - € 10,-  x
Uurtarief Schilder  € 35 - € 40,-  € 35 - € 50,-